Kövessen minket Facebookon!

Pályázati Összefoglaló

Meglévő golflétesítmény fejlesztése, innovatív elemek alkalmazásával

Az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően a golf szerelmesei és a sportággal ismerkedők számára egyaránt megnyitotta kapuit Kelet-Magyarország legújabb golf clubja a GOLF GARDEN CLUB & DRIVING RANGE.

A Golf Garden Clubot üzemeltető Kft. „Meglévő golflétesítmény fejlesztése, innovatív elemek alkalmazásával” címmel sikeresen pályázott. A magyar állam és az EU által nyújtott támogatás összege 48.461.074 forint volt, a projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A kezdeményezés Debrecenben mindenképp, de talán országos értelemben is egyedülálló. Elegáns Golf Clubház, kifogástalan driving range, gyönyörű környezet és pazar zöld fű várja a kikapcsolódni vágyókat Kelet-Magyarország legnagyobb hosszúságú, 11 elütőhellyel rendelkező golf gyakorlópályáján, amely 5 hektár alapterületű ősfás környezetben került kialakításra. Az ide látogató vendégeket megjelenésében és bútorzatában az angol golfklubok hangulatát idéző, 600 m2-es exkluzív Golf Clubház várja, amely aszfaltozott úton közelíthető meg Debrecenben a Sámsoni útról a Salakos utcára kanyarodva.

A GOLF GARDEN IGAZI KLUB ÉLET KIALAKÍTÁSÁRA TÖREKSZIK

Felgyorsult világunk és rohanó életvitelünk egyaránt megköveteli, hogy szabadidőnket kulturált, nyugodt környezetben, minőségi társaságban töltsük. A Golf Garden Club pontosan erre kínál megoldást. A klub-élet kialakítása és fenntartása itt legalább annyira fontos szerepet kap majd, mint a kiváló gyakorlási és tanulási feltételek biztosítása.

A GOLF GARDEN a sportot már gyakorló és elsajátítani vágyó vendégek számára egyaránt tökéletes. Azon vendégeink, akik már játszanak golfot, biztosan nem fognak csalódni, hiszen az ország talán legszebb gyakorlópályája várja őket, ahol műfüves és füves elütők, kiváló minőségű putting és chipping green, homokbunker, valamint 3 különböző távolságról játszható Par 3 gyakorlópálya teszi teljessé a kínálatot. Azok pedig, akik még csak most ismerkednek a sporttal, a keleti országrész legfejlettebb technikáját nyújtó Pro Tee golfszimulátorán gyakorolhatnak és ismerkedhetnek a golf rejtelmeivel. Mindemellett óriási gyermekjátszótér, angol pub kandallóval, kávézó, klubterem, fedett terasz, teljes felszereltségű rendezvényterem és üzleti tárgyaló is szolgálja a vendégek kényelmét.

A hosszas felsorolásból is kiderül, hogy az elegáns Golf Garden és annak környezete a golf szerelmesein túl azokat is ide vonzhatja majd, akik kötetlenebb környezetben szeretnének egy üzleti tárgyalást bonyolítani, vagy olyan cégeket, akik termékbemutatókat, csapatépítő tréningeket szeretnének szervezni ügyfeleik és munkatársaik részére. A Club kitűnő színtere lehet családi és baráti összejöveteleknek is. A Clubot jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy életük jeles pillanatait ebben a nyugalmat árasztó, gyönyörű környezetben, a GOLF GARDEN CLUBBAN kívánják ünnepelni.